Meer Penis.nl

Onze sitemap met alle links op deze website


Meer voor je penis

androgel Androgel (Testogel) is een populaire kleurloze gel die via de huid testosteron afstaat. Het geeft mannen meer libido en potentie. Dit middel is enkel verkrijgbaar op voorschrift.
spaanse vlieg Spaanse vlieg is een wereldberoemd middeltje om snel heel opgewonden te raken. Enkele druppels van de vloeistof zijn al voldoende voor een uitgesproken effect op libido- en lustgevoelens.
nexus Nexus Pheromones™ maakt mannen seksueel aantrekkelijker en vergemakkelijkt het eerste contact. Deze feromonen zijn 100% zuiver en van de beste kwaliteit.
obesigard Obesigard is een natuurlijk afslankproduct uit Nederland op basis van forsLean®, garCitrin® en bioPerine®.

Middeltjes voor langere seks

prosolution plus ProSolution Plus is een erectiepil die je meer controle geeft over het moment van je orgasme. Het beheerst vroegtijdig klaarkomen en zorgt voor een keiharde erectie.
prosolutiongel Prosolution Gel is een goed werkzame gel die op de penis wordt ingesmeerd en libidostimulerend en orgasmevertragend werkt.
vigrx oil VigRX Oil is een fijne olie die je op de penis masseert en een seksuele opwinding doet ontstaan die het orgasme van de man uitstelt.
libido delay Libido Delay is een prettige gel die je insmeert op de penis en een verdovend effect heeft waardoor langere seks mogelijk wordt.
viaman spray Viaman vertragende spray is een glijmiddel dat de penis glad maakt, verdooft en kalmeert waardoor je als man langer kan genieten van seks en het moment van klaarkomen kan uitstellen.
vigrx delay VigRX Delay spray verdooft de penis en maakt de penis harder. Hierdoor kan je het moment van klaarkomen langer uitstellen. Het is een veilig natuurlijk middel tegen vroegtijdig klaarkomen met kersensmaak.
vitadelay VitaDelay is een kuur tegen vroegtijdig klaarkomen. De actieve stof is l-tryptofaan, wat de aanmaak van serotonine stimuleert.
orgalang Orgalang stelt het moment van klaarkomen uit. Door het middel l-tryptofaan zal je minder snel tot een orgasme komen en zal het moment van orgasme beter worden gecontroleerd.
delaycaps Delaycaps neem je dagelijks in voor het slapengaan om minder snel klaar te komen.
fleshlight stamina unit De Fleshlight Stamina Training Unit combineert seksueel plezier met een trainingsapparaat dat je in staat stelt tot veel langere seks.
extenze ExtenZe verbetert de potentie en maakt je erecties harder, voller en dikker. Je hoeft slechts 1 capsule per dag in te nemen voor een goede werking.

Onze erectiepillen

libido power Libido Power is een populaire natuurlijke erectiepil uit Nederland. Het verbetert het libido bij mannen en vrouwen.
viaforte libido Viaforte libido is een natuurlijke erectiepil met een erg kwalitatieve samenstelling, bevat ook klassieke ingrediënten zoals epimedium sagittatum, maca en catuaba.
erectakraft Erectakraft is een natuurlijke libido- en erectie stimulerende pil met een samenstelling waarin oa. l-arginine voorkomt.
libido forte Libido Forte is een uitstekend werkzame erectiepil die op een natuurlijke manier de potentie van de man verhoogt.
erect-recover Erect-Recover is een kuur die de mogelijkheid om tot erectie te komen op de lange termijn bevordert. Het bevat een natuurlijke samenstelling en wordt gemaakt in Nederland.
erectiepil Erectiepil is een krachtige potentie verhogende erectiepil die voornamelijk is gebaseerd op 1000 mg pure l-arginine.
prosolution Prosolution pillen zijn krachtige penisvergrotingspillen uit het Verenigd Koninkrijk met een unieke samenstelling die de groei van de penis garandeert.
e-pil E-pil is een potentieverhogend middel uit Nederland waarvan je elke dag twee tabletten inneemt voor een verbetering van de erectie.
viaman Viaman capsules zorgen voor keiharde erecties en verhoogde sensuele gevoelens bij mannen. De samenstelling is voornamelijk gebaseerd op l-arginine en een grote concentratie aan fenergiek, zink en maca. Deze kuur dient bij voorkeur drie maanden te worden genomen.
viaman plus Viaman Plus is één van de krachtigste natuurlijke formules voor het bekomen van een harde langdurige erectie. Elke dosering bevat meer dan 1600 mg aan rijkelijk actieve extracten die de bloeddoorstroming verbeteren en zorgen voor een hogere libido en een verbetering van de potentie.
vitaerect VitaErect is een kuur voor oudere mannen die op een natuurlijke wijze een hardere erectie willen.
extenze ExtenZe verbetert de potentie en maakt je erecties harder, voller en dikker. Je hoeft slechts 1 capsule per dag in te nemen voor een goede werking.
blue lust Blue Lust is een nieuw lustverhogend middel voor vrouwen (en mannen) dat seksuele verlangens en energie verhoogt.
libidopil Libidopil is een krachtige erectiepil uit Nederland die al na een half uur na inname begint te werken. Libidopil verhoogt je potentie en je libido.
male extra Male Extra bevordert de erectie in een kuur op basis van enkele vernieuwende ingrediënten in combinatie met zink.
vigrx plus VigRX Plus is een populaire 'male enhancement' pil, het heeft een krachtiger formule dan VigRX en bevat Bioperine®, een stof die helpt bij de opname van de aanwezige ingrediënten.
prosolution plus ProSolution Plus is een erectiepil die je meer controle geeft over het moment van je orgasme. Het beheerst vroegtijdig klaarkomen en zorgt voor een keiharde erectie.
vigrax Vigrax is een internationaal gekende natuurlijke erectiepil op basis van muira puama en l-arginine. Het bevordert de potentie en het bekomen van een erectie door een verbetering van de bloedcirculatie.

Apparaten voor een grotere penis

andro-extender Andro-Extender is een goedkope uitvoering van de Andropenis Gold, met onderdelen die bestaan uit aluminium. Dit is de goedkoopste penisverlenger op de markt.
andropenis gold De Andro-penis Gold werd als eerste door de EU goedgekeurd als betrouwbaar medisch apparaat voor de verlenging van de penis. Goud is hypo-allergeen en voorkomt allerische reakties of huid-irritaties.
andropenis mini De Andropenis Mini is een aangepaste Andropenis Gold, die werd ontworpen voor de penisverlenging van een penis die kleiner is dan 8 centimeter.

andropenis gold premium De Andro-penis Gold Premium is een recent verbeterde versie van Andropenis Gold met meer accessoires en geschenken, zoals een handige reistas.
phallosan plus Phallosan Plus+ is een accessoire voor de Phallosan Forte penis extender. Het maakt het mannen makkelijker om sneller en comfortabeler tot een grotere penis te komen door een hoger efficiëntie en beter draagcomfort.
jes-extender-light Jes-Extender Light is een EU-goedgekeurd apparaat voor de verlenging van de penis. Het werd ontwikkeld door een Deense bedrijf en wordt onder licentie verkocht via deze verdeler.
jes-extender-comfort Jes-Extender Comfort is de Jes-Extender penisverlenger met meer onderdelen en in een meer degelijke uitvoering, stijlvol op te bergen in een klassiek houten opbergdoos.
jes-extender-titanium Jes-Extender Titanium is de Jes-Extender uitgevoerd in aluminium om het gewicht van het apparaat en het risico op allergische reaktie te verminderen. Het wordt geleverd met een uitgebreide set onderdelen in een moderne reistas.
jes-extender-silver Jes-Extender Silver is een superieure versie van de Jes-Extender, uitgevoerd in zilver om het risico op allergene reakties te verminderen. Dit apparaat wordt verkocht in een stijlvolle opbergdoos.
jes-extender-gold Jes-Extender Gold is een EU-goedgekeurd apparaat om de penis te verlengen. Deze uitvoering is in 24-karaat goud om allergische reakties te voorkomen. Dit high-end penisverlenger apparaat is dan ook 100% hypo-allergeen.
jes-extender-platinum Jes-Extender Platinum is de duurste Jes-Extender, het apparaat is volledig uitgevoerd in puur platinum, een zeer zeldzaam metaal. Dit apparaat komt in een moderne, elegante opbergdoos en wordt geleverd met een comfortabele drie jaar garantie.
male edge Male Edge is een Jes-Extender penis verlenger in de meest goedkope uitvoering, inclusief een handige opbergdoos en een rubber riem voor een comfortabel gebruik.
penis-xl De Penis-XL is de Andropenis van Andromedical die onder licentie wordt verkocht vanuit Nederland, in een goedkopere uitvoering die gewoon metaal gebruikt in plaats van goud.
size genetics SizeGenetics is een voordelig pakket van een Amerikaanse firma en is identiek aan de originele jes-extender penisverlenger van een Deense bedrijf.
phallosan PhalloSan Forte is het meest comfortabele EU-goedgekeurd penisverlengend apparaat en is van Duitse makelij. Het biedt een uitstekend draagcomfort voor mannen die hun penis blijvend willen vergroten.

Penisvergroting met een pomp

libidopomp Libidopomp is een vacuumpomp die met behulp van een vacuum de penis aanzet tot groei, en is verkrijgbaar met de klassieke Libido7 penisvergrotende pillen.
vacurex Vacurex is een pomp die door middel van een vacuum de erectie kan verbeteren. De pomp wordt met de hand bediend en wordt geleverd met of zonder extra glijmiddel.
vacurex elektrisch Vacurex elektrisch is een elektrische erectiepomp die de penis door middel van druk stijf maakt. Deze pomp werkt op batterijen.
badmaat Badmaat is de originele bathmate pomp, ideaal om je penis op korte tijd te verlengen, apart verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.
badmaat met libido7 Badmaat + Libido7 verlengt de penis door middel van de penisvergrotende bathmate pomp, in combinatie met vergrotende pillen.

Pillen voor een grotere penis

vigrx plus VigRX Plus is een populaire 'male enhancement' pil, het heeft een krachtiger formule dan VigRX en bevat Bioperine®, een stof die helpt bij de opname van de aanwezige ingrediënten.
libido7 Libido7 is de bestverkochte penisvergrotingspil en is van puur Nederlandse makelij. Deze kuur stimuleert de groei van de penis en verhoogt ook de potentie en het libido.
vigrx VigRX is een krachtige penisvergrotingskuur uit de Verenigde Staten met een ruime selectie aan gekende en goed werkzame ingrediënten.
libido max Libido Max is een penisvergrotingskuur die bestaat uit tabletten met ingrediënten die de penis permanent vergroten. De beste resultaten na minstens 2 à 3 maanden gebruik.
member xxl Member XXL is een voedingssupplement om je penis te vergroten. Het bevat onder andere tribulus terrestris, Koreaanse ginseng, l-arginine en fenegrie extract in een krachtige dosering.
pro7 Pro7 is een natuurlijk supplement voor penisvergroting uit Nederland. Het is een kuur van drie tot zes maanden waarbij ook je libido en je vermogen tot het bekomen van een erectie verbetert.
natural gain plus Natural Gain Plus pillen zijn de goedkoopste natuurlijke penisvergrotende pillen die je online kan bestellen.
extenze ExtenZe verbetert de potentie en maakt je erecties harder, voller en dikker. Je hoeft slechts 1 capsule per dag in te nemen voor een goede werking.
morepenis Morepenis is een goedkope penisvergrotingspil uit Nederland. De penis kan tot 25% groter worden door het volgen van deze kuur.
largerpenis LargerPenis is een relatief goedkope penisvergrotende kuur en bevat Aziatische ginseng.
malexl Male XL is een natuurlijk voedingssupplement ter bevordering van de erectie die de penis in de loop van verschillende maanden groter kan maken.

Meer sperma volume pillen

semenax Semenax is wereldwijd de bekendste volumepil die al tienduizenden mannen heeft geholpen. Het kan de aanmaak van sperma tot vijfmaal toe verhogen.
volume500 Volume500 is een meer recent ontwikkelde sperma volumepil met een goede werkzaamheid. Deze pillen kan je alleen kopen binnen Europa.
cumbetter Cumbetter is een uitstekende spermavolumetablet uit Nederland die dankzij haar rijke samenstelling tot de meest krachtige spermavolume pillen behoort.
meersperma Meersperma volumepillen zijn goedkopere spermavolumepillen die afkomstig zijn van een betrouwbare Nederlandse producent.
volumepills Volumepills hebben een alternatieve maar rijke en goed werkzame samenstelling. Deze pillen zorgen voor de aanmaak van meer sperma. Ze zijn alleen te koop vanuit de VS.


Wat zijn de ingrediënten?

   - Maca
   - Muira puama
   - Tribulus terrestris
   - Ginkgo biloba
   - Guarana
   - L-arginine
   - Panax ginseng
   - Kola noot
   - Epimedium sagittatum
   - Bioperine
   - L-tryptofaan
   - Sarsaparilla
   - L-carnitine


Artikels

Penislengte vergroten, weggegooid geld?
    Hoe vergroot je de penislengte, en hoe lang blijft het effect duren?

Alternatief voor Viagra
    De gelijkaardige werking van Viagra en natuurlijke erectiepillen

Hoe gebruik ik de Phallosan Plus+?
    Instructies voor het gebruik van de Phallosan Forte

Hoeveel sperma maakt een man en hoe ver kan je ejaculeren?
    Hoeveel sperma maakt een man gemiddeld aan?

Vragen over het gebruik van VigRX Plus
    Tips & vragen over het optimale gebruik van VigRX Plus

Fraude met penispompen in Amerika
    De terugbetaling van penispompen, een probleem voor gezondheidszorg

Het verschil tussen Viagra, Libido Forte en Libido Power
    Het verschil tussen Viagra en natuurlijke erectiepillen zoals 'Libido Power' en 'Libido Forte'

Forum voor mannen om te praten over penisvergroting
    Een aantal interessante fora voor mannen

Volumepillen verbeteren de smaak en condensideit van sperma
    Volumepillen maken je sperma beter én zorgen voor meer spermavolume

De Andropenis Gold gaf al aan duizenden mannen een grotere penis
    Wat de Andropenis Gold resultaten teweegbrengen

Helpt l-arginine tegen haaruitval?
    Over l-arginine, de aanmaak van NO, en haaruitval

Penis stretcher brengt soelaas bij de ziekte van Peyronie
    Studie bevestigt dat een stretcher helpt bij patienten met Peyronie

Nieuwe studie bewijst de penis-extender resultaten
    Wetenschappelijke publicatie bevestigt dat een penis-stretcher de penis langer maakt

Befaamde urologen over de penis-stretcher
    Urologen die de penis stretcher van andromedical in hun praktijk aanraden

Kassa! (VARA) TV over erectiemiddelen op kruidenbasis
    Het verhaal achter niet-farmaceutische Viagra

Chirurgische penisvergroting, krijgen mannen waar zij voor betalen?
    Het verhaal achter een chirurgische ingreep

Het verschil tussen Libido power, Libido Forte en Viaforte Libido?
    De drie belangrijkste libido & erectiepillen in Nederland

Het verschil tussen Libido power en VigRX Plus?
    Erectiepillen versus penisvergrotingspillen

Is mijn geld veilig als ik een online aankoop doe?
    De voordelen van online bestellen via meerpenis.nl

Niet-chirurgische methoden van penisverlengen, feit of fictie?
    Veelbelovende resultaten gepubliceerd in vakbladen

naarboven


Vind je dit een leuke website? Deel deze pagina dan met je vrienden!