Wat is Sarsaparilla?

Sarsaparilla (Smilax aristolochiaefolia) of (Smilax regelii) is een lust-verhogende stof en afkomstig uit Centraal-Amerika. Je kan het onder andere vinden in Honduras en Jamaica.

Sarsaparilla wordt voornamelijk gebruikt voor haar libido-verhogende eigenschappen. Het werd tot het begin van de vorige eeuw nog gebruikt als medicijn. Het middel stond in de VS van 1820 tot 1910 geregistreerd als medicijn ter behandeling van syfilis.

Vruchtbaarheid

Zoals bij de meeste natuurlijke extracten is er geen betrouwbaar klinisch onderzoek gedaan naar de werking van sarsaparilla. Toch lijkt het aanneembaar dat het smilax regelii extract op zijn minst een anti-oxidante werking hebben.

Een aantal organische verbindingen die men in salsaparilla terugvindt verbeteren de beweeglijkheid van de zaadcellen in sperma, en de bloedcirculatie. Dit verhoogt de kans op conceptie en verbetert de seks-drive. De traditionele geneeskunde gebruikt dit extract dan ook om de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen te verhogen.

Testosteron

In Aziatische landen vind je de stof terug in een heel aantal stimulerende energiedrankjes, zoals Sarsi.

De variant uit Mexico staat bekend onder de naam Smilax aristolochiaefolia en is een plantensoort van het Smilax geslacht. Het wordt in traditionele geneeskunde aangewend om vele symptomen te behandelen. De stof werkt als middel voor de verbetering van een verminderde potentie of om het testosteron gehalte in het bloed te verhogen.

Uithoudingsvermogen

Het heeft een sterk opwekkende werking en verhoogt het immuunsysteem en het uithoudingsvermogen.

Sarsaparilla (Smilax aristolochiifolia) is daarom niet alleen gunstig om de performantie in bed te verhogen, maar ook uitermate geschikt om atletische prestaties te verbeteren.

Voordelen

okokokokokUitstekend effect op de potentie
okokokokokUitstekend effect op het libido
okokokokokUitstekend effect op de zaadproductie
okokokokZeer goed effect op het uithoudingsvermogen
okokokokZeer goed effect op het uitstellen van een orgasme
okokMatig effect bij penisvergroting
okokokokokUitstekend effect bij vrouwen

Mogelijke bijwerkingen :

Sarsaparilla is volgens de traditionele geneeskunde in normale hoeveelheden veilig te gebruiken gedurende een lange periode. Er werd helaas nog geen wetenschappelijk onderzoek verricht waaruit ernstige bijwerkingen zouden kunnen worden aangetoond.

naarboven

Effecten

Wat zijn de voordelen van Sarsaparilla in onze pillen?

• verbetert de erectie
• verhoogt het libido
• verbetert de beweeglijkheid van zaadcellen
• verhoogt de aanmaak van sperma
• verbetert het uithoudingsvermogen
• versterkt het immuunsysteem


Meer uitleg over de werking van Sarsaparilla :

Dit natuurlijk opwekkend middel heeft een aantal specifieke positieve eigenschappen voor de man en behoort bij natuurlijke pillen bij de meer zeldzame ingrediënten.

Wanneer u een product in handen heeft met sarsaparilla, dan kan u erop betrouwen dat de samenstelling van de lust pil is gebaseerd op een formule die werd opgesteld door mensen met een goede kennis van de traditionele geneeskunde. Formules met deze stof zouden dus in principe goed moeten werken.

Sarsaparilla is een zeldzaam ingrediënt dat alleen terug te vinden is in de allerbeste producten uit het gamma van erectie-, libido- en zaadproductieverhogende pillen, zoals bijvoorbeeld Semenax

Naast het gebruik van dit kruid in energie drankjes en erectie- en 'male-enhancement' pillen wordt bijvoorbeeld ook de wortel van de sarsaparilla plant gebruikt. Deze extracten worden ontgonnen in Amerika en kan men terugvinden in een aantal bier soorten die nog volgens oude traditionele productiemethodes worden gebrouwen.

Grappig om weten is dat Sarsaparilla is ook bekend als salsaparilla, het favoriete voedsel van de Smurfen. De Smurfen duiden er de hele plant mee aan, niet alleen maar de wortelstok. De rode vruchten van de plant worden door de Smurfen smurfbeien genoemd.


Dosering :

De aan te raden dosis is 0.25 à 1 mg per dag. .

naarboven


Bevatten Sarsaparilla:


Sarsaparilla is een belangrijk bestanddeel in volgende producten. Klik op de afbeelding, tekst of het product voor meer informatie.

Meer sperma volume pillen

» Semenax
Semenax is wereldwijd de bekendste volumepil van Leading Edge Herbals die al miljoenen mannen heeft geholpen. Het kan de aanmaak van sperma tot vijfmaal toe verhogen.
naarboven


Aanraders:


Onze beste keus:

Semenax
semenax kopen

1 pot € 49.95
2 potten € 89.90
bekijken over semenax

naarbovenErvaringen met Sarsaparilla

• Bericht #1:

In semenax zit toch ook écht ALLES hé ... dik fan van dit product! gelijk opnieuw bestellen

Man, 56 jaar
Geschreven door Dirk56 op 21 oktober 2019

Mijn ervaring met Sarsaparilla:

naarboven