Wat is Kola noot?

Kola noot is de noot van de kola boom, een geslacht van inheemse bomen uit de regenwouden van Afrika. Het heeft een bittere smaak en een rode of gele kleur. De kolaboom is verwant aan de cocoa, een boomsoort uit Zuid-Amerika. Uit de zaden van de noot van deze boom wordt cola gehaald, wat vermoedelijk nog altijd een bestanddeel is van het befaamde coca-cola drankje.

Kolanoot (cola) wordt vandaag de dag voornamelijk ontgonnen in Sierra Leone, Nigeria en Gana, maar ook in Brazilië en delen van West-Indië.

Voordelen

okokMatig effect op de potentie
okokokGoed effect op het libido
okokokGoed effect op de zaadproductie
okokokokZeer goed effect op het uithoudingsvermogen
okokokGoed effect op het uitstellen van een orgasme
okGeen effect bij penisvergroting
okokMatig effect bij vrouwen

Mogelijke bijwerkingen :

Kolanoot bevat cafeïne en mag daarom niet gebruikt worden door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Ook mensen die last hebben van een hoge bloeddruk, diabetes; epilepsie, angststoornissen, vruchtbaarheidsproblemen, hartkwalen, osteoprosis, slapeloosheid en maagklachten wordt afgeraden om kolanoot te gebruiken.

Kolanoot bevat een hoog gehalte aan N-nitroso bestanddelen die kankerverwekkend zijn. In Nigeria, waar de kolanoot traditioneel door de bevolking wordt gekauwd, komt een verhoogd aantal orale and gastrointestinale kankers voor. Dit fenomeen zou zijn oorsprong kunnen vinden in dit gebruik.

naarboven

Effecten

Kolanoot kan mogelijkerwijs bijdragen tot

• stimuleren van het bewustzijn
• stimuleren van het zenuwstelsel
• verminderen van depressieve klachten
• verminderen van astma
• een anti-oxidante werking
• stimulering van de concentratie
• verbetering van de alertheid
• stimuleren van sex-drive
• verminderen van de eetlust


Meer uitleg over de werking van Kola noot :

Kola noot bestaat voor 2 à 3.5% uit cafeïne. Daarnaast zitten er ondermeer proteinen, looizuur, calcium, potassiom, vitamine B3, theobromine, theofilline, fenolen, suiker en water in.

Kolanoot combineert goed met damiana en avena sativa.


Dosering :

Van geconcentreerde vloeistof neem je 1 tot 4 ml per dag, of 1 theelepel geconcentreerd poeder, éenmaal tot driemaal daags.

naarboven


Bevatten Kola noot:


Kola noot is een belangrijk bestanddeel in volgende producten. Klik op de afbeelding, tekst of het product voor meer informatie.

Onze selectie erectiepillen

» Libido Power
Libido Power is een populaire natuurlijke erectiepil uit Nederland. Het verbetert het libido bij mannen en vrouwen.
» Erectakraft
Erectakraft is een natuurlijke libido- en erectie stimulerende pil met een samenstelling waarin oa. l-arginine voorkomt.
» Erect-Recover
Erect-Recover verbetert de erectie op lange termijn door een verbetering van de bloedcirculatie en een verwijding van de bloedvaten in de zwellichamen in de penis. Het bevat een natuurlijke samenstelling met oa. muira puama, ginkgo ,maca, kolanoot en guarana extract. Het bevat ook een aantal aminozuren zoals l-arginine en l-taurine.
» Libido Gold
Libido Gold bevat 850 mg per pil en verbetert de erectie, zorgt voor een intenser en langer orgasme en verbetert het uithoudingsvermogen met oa. muira puama, zink, maca, l-arginine en ginkgo biloba. Het is een van de betere pillen in deze categorie.

Pillen voor een grotere penis

» Libido7
Libido7 is de bestverkochte penisvergrotingspil en is van puur Nederlandse makelij. Deze kuur stimuleert de groei van de penis en verhoogt ook de potentie en het libido.

Meer sperma volume pillen

» Meersperma
Meersperma volumepillen zijn goedkopere spermavolumepillen die afkomstig zijn van een betrouwbare Nederlandse producent.
naarboven


Aanraders:


Onze beste keus:

Meersperma
meersperma kopen

1 pot € 29.95
2 potten € 39.95
bekijken over meersperma




Goed alternatief:

Erect-Recover
erect-recover kopen

1 pot € 37.50
2 potten € 60.00
bekijken over erect-recover




Derde keus:

Erectakraft
erectakraft kopen

1 x 10 stuks € 35.10
2 x 10 stuks € 62.10
bekijken over erectakraft

naarboven



Ervaringen met Kola noot

• Nog geen ervaringen geplaatst:

Wees de eerste en help andere bezoekers door je ervaring met Kola te delen!

 


Mijn ervaring met Kola noot:

naarboven