Wat is Ginkgo Biloba?

Ginkgo Biloba is een boom en groeit in het wild in het oostelijke deel van China. Het wordt vaak beschreven als één van de oudste boomsoorten op Aarde. Het is een boom van ongeveer 20 tot 30 meter hoog, die al meer dan 270 miljoen jaar op aarde voorkomt. Sommige bomen worden meer dan tweeduizend jaar oud, en hebben diepe wortels die de boom bestand maken tegen sterke wind en erosie.

De boom staat gekend om haar kracht en vitaliteit. Bij veel oude bomen kan men duidelijk sporen van blikseminslagen terugvinden. Zo is bekend dat na de aanval met atoombommen op Nagasaki en Hiroshima het vooral de Gingko boom was die het beste de straling overleefde.

Ginkgo verbetert bloedstroom

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt ginkgo gebruikt om de energie kanalen naar de organen te openen. Het effect van deze stof op de bloedcirculatie vormt de basis voor één van de belangrijkste toepassingen van ginkgo. Het kan lustgevoelens bij vrouwen verhogen en komt ook voor in libido- en erectiepillen voor mannen.

Gingko effect op de man

De verhoogde aanmaak van NO en de relaxatie van het spierweefsel zorgt voor een betere bloeddoorstroming. Een verhoging van het NO-gehalte in het bloed verbetert de bloedstroom naar en in de penis en vergemakkelijkt daardoor de mogelijkheid van mannen om tot een erectie te komen.

Standaard ginkgo biloba extract bevat tussen de 24% en 32% flavonoiden (glucosinolaten) en tussen de 6 en 12% terpenen. Dat zijn de stoffen die zorgen voor deze verhoging van de bloedcirculatie. Het is een veilige natuurlijk middel dat uitstekend geschikt is voor menselijke consumptie.

Ginkgo bij vrouwen

Ginkgo verhoogt de aanmaak van NO (stikstofmonoxide) door het lichaam. Het kan stimulerend werken bij vrouwen omdat het de bloedcirculatie naar de seks-organen verbetert (Bron.)

Voordelen

okokokGoed effect op de potentie
okokokGoed effect op het libido
okokokGoed effect op de zaadproductie
okokokokZeer goed effect op het uithoudingsvermogen
okokokokokUitstekend effect op het uitstellen van een orgasme
okGeen effect bij penisvergroting
okokokGoed effect bij vrouwen

Mogelijke bijwerkingen :

Wie asprinine neemt of andere anti-coagulante medicijnen kan dit beter niet combineren met ginkgo biloba. Verhoogd risico op bloeden, gastrointestinal ongemak, ongedurigheid (nausea), overgeven, diarrhee, hoofdpijn, duizeligheid en rusteloosheid. Als u een van deze bijwerkingen opmerkt kan u best het gebruik van ginkgo stopzetten.

Gingko wordt niet aangeraden aan personen die MAOI's nemen of aan zwangere vrouwen.

naarboven

Effecten

Ginkgo biloba kan mogelijk helpen bij

• verhogen van de bloeddoorstroming
• versnellen van de stofwisseling
• verbeteren van het zuurstoftransport naar de hersenen
• antioxidante eigenschappen
• behandeling van alzheimer
• verbetering van het korte- en lange-termijn geheugen
• verbetering van mentale klaarheid en focus
• natuurlijke afremming van ADHD en ADD
• te hoge cholesterol en bloedvatenvernauwing


Meer uitleg over de werking van Ginkgo Biloba :

Tot op de dag van vandaag staan in Hiroshima vier gezonde Ginkgo biloba bomen op minder dan 2 kilometer van de plaats waar destijds de atoombom insloeg.

Ook is de boom goed bestand tegen vele infecties en vormen van vervuiling. Ginkgo wordt tegenwoordig ook in andere landen gecultiveerd. Het is een aparte familie in de plantenwereld zonder aanverwante soorten, en vormt dus een uniek geslacht, Ginkgo Biloba.

Ginkgo, maidenhair ('engelenhaar'), yinxing (China), icho (Japan), eunhaeng (Korea). zijn alternatieve benamingen voor Ginkgo Biloba

De oudste geschriften waarin het gebruik van gedroogd ginkgo extract wordt vermeld dateren van rond 2,800 jaar vóor onze tijdrekening. Het was pas laat in de zeventiende eeuw voordat dit kruid uit het verre Oosten in Europa bekend werd.


Dosering :

De eerste resultaten bij vrouwen kunnen vier tot zes weken op zich laten wachten, maar zouden vanaf dan alleen nog sterker moeten worden. De standaard dosis voor een volwassene bedraagt 30mg per dag, eventueel te verdelen in verschillende doses per dag. In meer ernstige gevallen kan een dosis tot 240mg in twee of drie verschillende doses per dag aangeraden zijn.

naarboven


Bevatten Ginkgo Biloba:


Ginkgo biloba is een belangrijk bestanddeel in volgende producten. Klik op de afbeelding, tekst of het product voor meer informatie.

Middeltjes voor langere seks

» VigRX Oil
VigRX Oil is een fijne olie die je op de penis masseert en een seksuele opwinding doet ontstaan die het orgasme van de man uitstelt.
» VigRX Delay
VigRX Delay spray verdooft de penis en maakt de penis harder. Hierdoor kan je het moment van klaarkomen langer uitstellen. Het is een veilig natuurlijk middel tegen vroegtijdig klaarkomen met kersensmaak.

Onze selectie erectiepillen

» Libido Power
Libido Power is een populaire natuurlijke erectiepil uit Nederland. Het verbetert het libido bij mannen en vrouwen.
» Erectakraft
Erectakraft is een natuurlijke libido- en erectie stimulerende pil met een samenstelling waarin oa. l-arginine voorkomt.
» Erect-Recover
Erect-Recover is een kuur die de mogelijkheid om tot erectie te komen op de lange termijn bevordert. Het bevat een natuurlijke samenstelling en wordt gemaakt in Nederland.
» E-pil
E-pil is een potentieverhogend middel uit Nederland waarvan je elke dag twee tabletten inneemt voor een verbetering van de erectie.
» Viaman Plus
Viaman Plus is één van de krachtigste natuurlijke formules voor het bekomen van een harde langdurige erectie. Elke dosering bevat meer dan 1600 mg aan rijkelijk actieve extracten die de bloeddoorstroming verbeteren en zorgen voor een hogere libido en een verbetering van de potentie.
» VitaErect
VitaErect is een kuur voor oudere mannen die op een natuurlijke wijze een hardere erectie willen.

Pillen voor een grotere penis

» VigRX Plus
VigRX Plus is een populaire 'male enhancement' pil, het heeft een krachtiger formule dan VigRX en bevat Bioperine®, een stof die helpt bij de opname van de aanwezige ingrediënten.
» Libido7
Libido7 is de bestverkochte penisvergrotingspil en is van puur Nederlandse makelij. Deze kuur stimuleert de groei van de penis en verhoogt ook de potentie en het libido.

Meer sperma volume pillen

» Meersperma
Meersperma volumepillen zijn goedkopere spermavolumepillen die afkomstig zijn van een betrouwbare Nederlandse producent.
naarboven


Aanraders:


Onze beste keus:

Viaman Plus
viaman plus kopen

1 flesje € 32.95
2 flesjes € 59.30
bekijken over viaman plus
Goed alternatief:

Erect-Recover
erect-recover kopen

1 pot € 37.50
2 potten € 60.00
bekijken over erect-recover
Derde keus:

Meersperma
meersperma kopen

1 pot € 29.95
2 potten € 39.95
bekijken over meersperma

naarboven


Lees er meer over:

Artikels over Ginkgo Biloba:

 - Het verschil tussen pillen voor penisvergroting en erectiepillen
    Het subtiele verschil tussen nep-Viagra en (nep-)penisvergrotingspillen

 - Risico's van natuurlijke erectiepillen voor de gezondheid
    Bewustmaking van de psychoactieve effecten van Yohimbine, Maca, Horny Goat Weed en Ginkgo biloba

 - Vragen over het gebruik van VigRX Plus
    Tips & vragen over het optimale gebruik van VigRX Plus


naarboven


Ervaringen met Ginkgo Biloba

• Nog geen ervaringen geplaatst:

Wees de eerste en help andere bezoekers door je ervaring met Ginkgo te delen!

 


Mijn ervaring met Ginkgo Biloba:

naarboven


Vind je dit een leuke website? Deel deze pagina dan met je vrienden!