Wat is Epimedium Sagittatum?

Epimedium Sagittatum of 'horny goat weed' is een plant uit China die enkel groeit op grote hoogtes. Het wordt in de Chinese geneeskunde gebruikt als afrodisiac en als middel tegen een erectiestoornis. De Chinese benaming voor dit kruid is 'Yin Yang Huo'.

De bladeren van de plant worden al sinds ettelijke millenia gecultiveerd en voornamelijk toegepast als éen van de populairste natuurlijke libido- en potentie verbeteraars in de traditionele, niet-farmaceutische geneeskunde.

Farmacologie

Epimedium bevat een aantal actieve bestanddelen, waaronder flavonoïden (er werden er meer dan 20 geïdentificeerd), lignanen, fenolglycosiden, iononen, sesquiterpenoïden en fenethylolglycosiden. Er wordt aangenomen dat de actieve hoofdbestanddelen de glycosiden icariin en noricariin zijn. Daarnaast kan de aanwezigheid van cerylalcohol evenals sommige etherische oliën en vetzuren in epimedium een actieve rol spelen bij de farmacologische eigenschappen van dit kruid.

Epimedium effect op de erectie

Epimedium Sagittatum blijkt de bloedvaten wijder te maken waardoor de bloedcirculatie verbetert. Hierdoor kan er makkelijker bloed in de penis worden opgenomen, wat leidt tot een hardere erectie. Deze verbeterde seksuele functie van mannen lijkt voort te komen uit de perifere vaatverwijdende en hormonale effecten. (Bron)

Effect op de aanmaak van meer sperma

Een studie merkte op dat icariin calcium had kanaalblokkerende activiteit, wat leidt tot vasodilatatie, of een verwijding van de bloedvaten. Er wordt aangenomen dat het hypotensieve effect van het kruid deels gerelateerd kan zijn aan de blokkade van sympathische ganglia, naast de effecten op calciumkanalen. (Bron)

Van de glycosiden van het kruid is ook gerapporteerd dat ze seksueel stimulerende effecten hebben op mannelijke muizen en ratten door sperma-productie te bevorderen en door de groei van de prostaat-, testis- en anus rector-spieren te stimuleren. Verhogingen van de urinaire excretie van androgeen precursors, waaronder 17-ketosteroïden, zijn waargenomen en sommige onderzoekers geloven dat geile geitenwiet effecten voortkomen uit modulatie van cAMP en verhoogde testosteron afscheiding. Van epimedium is ook aangetoond dat het effectief is in het tegengaan van de impotentie die wordt veroorzaakt door hydrocorticosteron toediening bij muizen.

Andere eigenschappen waargenomen in dierstudies van het kruid omvatten verhoogde coronaire bloedstroom en verminderde bloedplaatjesaggregatie. Rapporten geven aan dat de glycosiden van het kruid de immuunactiviteit kunnen verhogen en synergistisch kunnen werken met andere immuunversterkende middelen.

Voordelen

okokokokokUitstekend effect op de potentie
okokokokokUitstekend effect op het libido
okokokokokUitstekend effect op de zaadproductie
okokokokZeer goed effect op het uithoudingsvermogen
okokMatig effect op het uitstellen van een orgasme
okokokGoed effect bij penisvergroting
okokokokZeer goed effect bij vrouwen

Mogelijke bijwerkingen :

Dit kruid is veilig te gebruiken gedurende een lange periode, het blijkt nog steeds veilig na twee jaar gebruik. Toch zijn niet alle specifieke extracten even langdurig te gebruiken. Epimedium sagittatum kan duizeligheid en overgevoeligheid of een allergische reaktie veroorzaken bij sommigen. Mogelijke nevenwerkingen zijn een dorstgevoel of braken, of het optreden van een bloedneus.

Bij inname van grote hoeveelheden op korte tijd kunnen kortademigheid of problemen met ademhaling optreden.

Gebruik epimedium sagittatum niet wanneer u hypotensie heeft (een te lage bloeddruk).

naarboven

Effecten

Epimedium Sagittatum zou mogelijkerwijs kunnen instaan voor

• verhogen van het mannelijk libido
• stimulering van aanmaak van meer sperma
• verbeteren van een erectiestoornis
• stimulering van het libido bij vrouwen
• relaxatie van de spieren
• verlichten van astma en bronchitis
• verminderen van angstgevoelens en stress
• verhoging van de spiermassa
• vermindering van lichaamsvet
• vertraging van het botverouderingsproces
• versterken van het immuniteitssysteem


Meer uitleg over de werking van Epimedium Sagittatum :

Het kruid verhoogt het NO gehalte in het bloed waardoor de spieren relaxeren en er een grotere blooddoorstroming is van en naar de penis. Dit resulteert in hardere erecties.

In sommige studies bij proefdieren werd een verhoging van het gehalte aan serotonine, dopamine en adrenaline gehalte vastgesteld. De stijging aan dopamine in het bloed kan verklaren waarom deze stof zo populair is als plantaardige libido enhancer. Dopamine kan testosteron vrijmaken in het lichaam.


Dosering :

De aangeraden dosis van dit kruid ligt tussen de 150 mg en 1g per dag.

naarboven


Bevatten Epimedium Sagittatum:


Epimedium sagittatum is een belangrijk bestanddeel in volgende producten. Klik op de afbeelding, tekst of het product voor meer informatie.

Middeltjes voor langere seks

» VigRX Oil
VigRX Oil is een fijne olie die je op de penis masseert en een seksuele opwinding doet ontstaan die het orgasme van de man uitstelt.

Onze selectie erectiepillen

» ExtenZe
ExtenZe verbetert de potentie en maakt je erecties harder, voller en dikker. Je hoeft slechts 1 capsule per dag in te nemen voor een goede werking.

Pillen voor een grotere penis

» VigRX Plus
VigRX Plus is een populaire 'male enhancement' pil, het heeft een krachtiger formule dan VigRX en bevat Bioperine®, een stof die helpt bij de opname van de aanwezige ingrediënten.
» Libido Max
Libido Max is een penisvergrotingskuur die bestaat uit tabletten met ingrediënten die de penis permanent vergroten. De beste resultaten na minstens 2 à 3 maanden gebruik.
» Morepenis
Morepenis is een goedkope penisvergrotingspil uit Nederland. De penis kan tot 25% groter worden door het volgen van deze kuur.
» MaleXL
Male XL is een natuurlijk voedingssupplement ter bevordering van de erectie die de penis in de loop van verschillende maanden groter kan maken.

Meer sperma volume pillen

» Semenax
Semenax is wereldwijd de bekendste volumepil van Leading Edge Herbals die al miljoenen mannen heeft geholpen. Het kan de aanmaak van sperma tot vijfmaal toe verhogen.
naarboven


Aanraders:


Onze beste keus:

VigRX Plus
vigrx plus kopen

1 maand € 65.95
2 maanden € 118.70
bekijken over vigrx plus
Goed alternatief:

Libido Max
libido max kopen

1 maand € 59.95
2 maanden € 110.00
bekijken over libido max
Derde keus:

Morepenis
morepenis kopen

1 maand € 29.95
2 maanden € 49.90
bekijken over morepenis

naarboven


Lees er meer over:

Artikels over Epimedium Sagittatum:

 - Het verschil tussen pillen voor penisvergroting en erectiepillen
    Het subtiele verschil tussen nep-Viagra en (nep-)penisvergrotingspillen

 - Waarom boosten veel erectiepillen testosteron?
    De effecten van testosteron op het libido, de erectie, en de aanmaak van sperma

 - Risico's van natuurlijke erectiepillen voor de gezondheid
    Bewustmaking van de psychoactieve effecten van Yohimbine, Maca, Horny Goat Weed en Ginkgo biloba

 - Vragen over het gebruik van VigRX Plus
    Tips & vragen over het optimale gebruik van VigRX Plus


naarboven


Ervaringen met Epimedium Sagittatum

• Nog geen ervaringen geplaatst:

Wees de eerste en help andere bezoekers door je ervaring met Epimedium te delen!

 


Mijn ervaring met Epimedium Sagittatum:

naarboven


Vind je dit een leuke website? Deel deze pagina dan met je vrienden!