Penis stretcher brengt soelaas bij de ziekte van Peyronie

Studie bevestigt dat een stretcher helpt bij patienten met Peyronie

Categorie: Apparaten voor een grotere penis


De efficientie van een penis stretcher bij de ziekte van Peyornie


Er is een nieuwe studie uit 2012 die aantoont dat de zogenaamde tractie-apparaten zoals de Andropenis of Andro-extender kunnen helpen om de symptomen die horen bij de ziekte van Peyornie te verminderen.

De afwijking die gepaard gaat met de ziekte van Peyronie kan in de achterliggende (dorsale) tunica albuginea voor problemen zorgen en een septum van de penis veroorzaken. Door het gebruik van niet-estische tissue in combinatie met een misvorming van de penis kan er ook kan er pijn optreden tijdens de erectie. Een sonografische scan kan op een objectieve manier een wetenschappelijk onderbouwde evaluatie geven van de afwijking van de dikte van de tunica albuginea en de lengte van de penis.

Een recente studie uit 2012 richt zich nu specifiek op de efficiëntie van het gebruik van penis stretcher apparaten tegenover het idee om de dikte van de niet-elastische tissue en misvorming van de penis tijdens een erectie te verminderen.

De studie werd verricht door een onafhankelijke groep ondezoekers onder leiding van Scroppo F., en werd gepubliceerd in het gerenommeerde Engelstalige vakblad 'International Journal of Impotence Research' en het populaire wetenschapstijdschrift 'Nature'.

Materiaal en methode

De groep bestond uit acht patïenten met een gemiddelde leeftijd van 58 jaar (+- 5 jaar) die de ziekte van Peyronie hebben en waarbij de penis tijdens de erectie te krom was voor penetratie. Zij hadden ten minste de laatste drie maanden voor het onderzoek ook geen speciale behandeling hadden gekregen om de deze ziekte te behandelen. De mannen kregen een opleiding in het gebruik van een penis stretcher om er de komende maanden mee om te gaan. Geen enkele van deze mannen had last van een erectiestoornis en geen van de groep rapporteerde pijn in de penis voor het onderzoek.

De penis van de mannen werd in erectie gebracht na een intracaverneuse injectie van PgE1 (5-10mg) om de penis tot een volle erectie te laten komen. Dan werd de penis diameter en lengte gemeten met sonographie en foto's. Ook werd de tunica albuginea gescand en gemeten op dikte (zie foto).


penis peyornie


De penis stretcher droegen de mannen vier uur per dag gedurende 3 tot 6 maanden. De penis van de proefpersonen werd elke morgen en avond tijdens het gebruik van de extender opgemeten om tot dit wetenschappelijk resultaat te komen. Individuele opvolging werd ook voorzien voor de deelnemers aan het onderzoek na drie of zes maanden na de studie. Alle patiënten hebben nu de drie maanden opvolging compleet doorlopen en enkele van de mannen zijn nu in het stadium van de zesmaandelijkse opvolging.

De resultaten

De hoogste dikte van de tunica resulteerde in 1.8 cm (+-06.cm) vóór het gebruik van de penis extender, en 1.6cm (+/- 0.3cm) na het gebruik van de penis extender. De septum laterale maximale dikte was voor gebruik 2.2cm en na gebruik 1.8 cm. De foto's toonden duidelijk aan dat de Peyronie (PEC) was verminderd van 34.1 voor, tot 20.0 na het gebruik van de penis stretcher.

Ook de lengte van de penis (dorsaal gemeten) verhoogde door het gebruik van het tractieapparaat van 100.5 mm naar 104.6mm na 3 tot 6 maanden gebruik

De behandeling werd door de patiënten goed doorstaan, er waren geen vernoembare klachten, niemand onttrok zich aan het onderzoek en er waren geen ernstige complicaties door het gebruik van de stretcher tijdens dit onderzoek.

Conclusie:

Deze resultaten suggeren een veelbelovend nut van een penis-stretcher als hulpmiddel tegen peyornie's ziekte, voor mannen die niet te lijden hebben aan een erectiestoornis. Daar is nog geen onderzoek naar verricht.

Bekijk alle penis-stretchers op deze pagina

Dit artikel werd gepubliceerd op 11 juni 2012 - (c) meerpenis.com

Aanverwante producten:Onze beste keus:


Phallosan
phallosan foto


1 stretcher € 259.00


Uitstekend alternatief:


Phallosan Plus
phallosan plus foto


1 accessoire € 79.00


Derde keus:


Andro-Extender
andro-extender foto


1 stretcher € 99.00

naarboven


Reacties:

• Nog geen reakties geplaatst:

Wees de eerste! Reageer en help andere bezoekers door je mening te delen.

 


Reageer op dit artikel

naarboven


Lees meer over dit onderwerp :


-  Penis vergroten, weggegooid geld?
    Hoe vergroot je de penislengte, en hoe lang blijft het effect duren?

-  Hoe gebruik ik de Phallosan Plus+?
    Instructies voor het gebruik van de Phallosan Forte

-  De Andropenis Gold gaf al aan duizenden mannen een grotere penis
    Wat de Andropenis Gold resultaten teweegbrengen

-  Penis stretcher brengt soelaas bij de ziekte van Peyronie
    Studie bevestigt dat een stretcher helpt bij patienten met Peyronie

-  Nieuwe studie bewijst de penis-extender resultaten
    Wetenschappelijke publicatie bevestigt dat een penis-stretcher de penis langer maakt

-  Befaamde urologen over de penis-stretcher
    Urologen die de penis stretcher van andromedical in hun praktijk aanraden

-  Chirurgische penisvergroting, krijgen mannen waar zij voor betalen?
    Het verhaal achter een chirurgische ingreep

-  Niet-chirurgische methoden van penisverlengen, feit of fictie?
    Veelbelovende resultaten gepubliceerd in vakbladen

naarboven


Vind je dit een goed artikel? Deel het dan met je vrienden!