Nieuwe studie bewijst de penis-extender resultaten

Wetenschappelijke publicatie bevestigt dat een penis-stretcher de penis langer maakt

Categorie: Apparaten voor een grotere penis


Studie bevestigt beweringen van de fabrikant

Er zijn een aantal urologen die het gebruik van apparaten en hulpmiddelen zoals penisvergrotende oefeningen niet gebruiken in hun praktijk en eerder opteren voor de optie van een chirurgische ingreep.

Het is ondertussen meer en meer bekend geraakt dat penisvergrotende oefeningen en stretch-apparaten die gebruik maken van de zogenaamde tractie-methode wel degelijk bij mannen de penis kan verlengen.

Over pensivergrotingsoefeningen bestaat geen enkele wetenschappelijk onderbouwde medische studie, maar wel over stretch-apparaten, en het effect ervan op de groei van de lengte en dikte van de penis.

Eerste patent voor de Andro-penis Gold

Het is al bijna twintig jaar geleden dat Andromedical als enige bedrijf ter wereld kon aantonen dat haar apparaat, de Andropenis Gold, een penis daadwerkelijk kon verlengen, en zo kreegt Andromedical als eerste bedrijf ter wereld de goedkeuring kreeg van de Europese Commissie om het apparaat op de markt te brengen. De Andropenis verlengt de penis op een medisch verantwoorde manier in een periode van drie tot zes maanden, zonder chirurgische ingreep.

Hun apparaat (de andropenis) gold lange tijd als het enige apparaat ter wereld dat hiervoor de toestemming had en het bedrijf was ook aanwezig op talloze urologische congressen met wetenschappelijke studies die de resultaten van hun penis-stretcher onmiskenbaar konden aantonen .

Nieuwe studie uit 2012 bevestigt resultaten

Een nieuwe onafhankelijke studie toont aan dat tractie (het principe van een penis-extender) inderdaad kan leiden tot extra lengte van de penis, met vergelijkbare resultaten als een chirurgische ingreep, maar dan zonder de risico's, én met het voordeel dat de penis in erectie groter is. Wat niet altijd het geval is bij chirurgische penisvergroting.

Een studie van de Italiaanse onderzoekers Ordera en Gontera die in april 2012 gepubliceerd werd in het tijdschrift 'British Association of Urological Surgeons' stelt dat een aantal ingrepen ronduit gevaarlijk waren en het risico op (pijnlijke) complicaties achteraf onaanvaardbaar. Toch stellen urologen wereldwijd vast dat steeds meer mannen komen aankloppen met een 'abnormaal kleine penis'. De meeste van die mannen hebben vaak een te positief beeld van een normale penislengte; volgens de auteurs.

Volgens de studies die de onderzoekers behandelden is, gemeten van de top van de penis een penis normaal te noemen qua lengte als de penis meer dan 4 centimeter is in slappe toestand en meer dan 7,5 centimeter in erectie. Voor de gemiddelde penislengte lopen de cijfers uiteen al naar gelang de studie, maar er wordt aangenomen dat 9 cm in slappe, en tussen 12.5 cm en 15 cm in erectie de langte is van een gemiddelde penis. Daarbij moet men ook rekening houden met de BMI (body-mass-index).

De auteurs onderzochten tien relevante wetenschappelijke studies die uitgevoerd werden over penisvergroting om daaruit hun veiligheid en effectiviteit af te leiden.

Van de mannen hadden er 121 een chirurgische ingreep ondergaan, en 109 mannenn hadden een niet-chirurgische behandeling ter vergroting van de penis ondergaan. De onderzoeken ontdekten dat het gebruik van de penis-verlenger, dat de penis uitrekt in een langzaam proces, de meest effectieve en meest veilige methode bleek te zijn;

In één studie vonden de wetenschappers dat de lengte van de penis van de mannen die een penis stretcher gebruikten gemiddeld met 1,8 centimeter aangroeide, een andere studie toonde een gemiddelde verlenging van de penis aan van 2,3 centimeter in slappe toestand, en 1,7 cm in erectie.

De groei in lengte van de penis uitte zich niet in een verkleining van de omtrek of een een vermindering van de dikte van de penis, hoewel de penis door het gebruik van een penis-stretcher niet aantoonbaar dikker wordt.

De Veiligste & Beste Keus

In de eerstgenoemde studie droegen de mannen het tractie-apparaat gedurende 4 tot 6 uren per dag, en dit gedurende 4 maanden. In de tweede studie droegen de mannen de stretcher 4 uur per dag gedurende 6 maanden. De onderzoekers vonden wel dit een harddurig proces is, maar effectief en met slechts weinig bijwerkingen.

Zes maanden gebruik van een vacuum-pomp had weinig effect volgens de onderzoekers, en ook de zogenaamde 'penisvergrotende oefeningen' hadden volgens de auteurs niet het gewenste effect. De enige veilige manier om de penis dus te vergroten zonder chirurgische ingreep is dus een penis-stretcher, een langzame maar zekere manier om de penis langer te maken.

Bekijk alle penis-stretchers op deze pagina

Dit artikel werd gepubliceerd op 9 juni 2012 - (c) meerpenis.com

Aanverwante producten:Onze beste keus:


Phallosan
phallosan foto


1 stretcher € 259.00Derde keus:


Andropenis Gold
andropenis gold foto


1 stretcher € 149.00

naarboven


Reacties:

• Nog geen reakties geplaatst:

Wees de eerste! Reageer en help andere bezoekers door je mening te delen.

 


Reageer op dit artikel

naarboven


Lees meer over dit onderwerp :


-  Penislengte vergroten, weggegooid geld?
    Hoe vergroot je de penislengte, en hoe lang blijft het effect duren?

-  Hoe gebruik ik de Phallosan Plus+?
    Instructies voor het gebruik van de Phallosan Forte

-  De Andropenis Gold gaf al aan duizenden mannen een grotere penis
    Wat de Andropenis Gold resultaten teweegbrengen

-  Penis stretcher brengt soelaas bij de ziekte van Peyronie
    Studie bevestigt dat een stretcher helpt bij patienten met Peyronie

-  Nieuwe studie bewijst de penis-extender resultaten
    Wetenschappelijke publicatie bevestigt dat een penis-stretcher de penis langer maakt

-  Befaamde urologen over de penis-stretcher
    Urologen die de penis stretcher van andromedical in hun praktijk aanraden

-  Chirurgische penisvergroting, krijgen mannen waar zij voor betalen?
    Het verhaal achter een chirurgische ingreep

-  Niet-chirurgische methoden van penisverlengen, feit of fictie?
    Veelbelovende resultaten gepubliceerd in vakbladen

naarboven


Vind je dit een goed artikel? Deel het dan met je vrienden!